2014. február 7., péntek

Szeretettel Katának!

Nagy öröm ért, mert már mutathatom ajándékom Katának :)
Szeretettel, mégtöbb tervezéssel, hogy a legjobb legyen amit szívből készíthetek!
Halványbarack színű hímzővászonra, a virágokat dmc 4210, dmc 4160, dmc 4100 fonalakkal készítettem. Élőben szebben átmenetes színűek. MillHill gyöngyökkel. Keresztnév is dmc 4210-essel készült.








Első ilyen munkám, kérlek ha felfedezel apró hibákat, nézd el kérlek, mert nagy szeretettel készítettem. Ez senki másé nem lehet. Gondoltam Rád sokszor készítése közben, vajon hogy örülnél neki a legjobban, hogy nézzen ki.
Puszillak!

4 megjegyzés:

  1. Diám! Ez hibátlan, csodálatos,a kedvenc színeimben pompázik és a nyakamba lesz ha megyek a talira :-) Majd megoldom, a toldást, hogy ne látszódjon....... de muszáj lesz felvennem:-)
    Egyszóval nagyon szép és örülök neki , itt van az asztalomon és nézegetem.
    Köszönöm és puszillak!

    VálaszTörlés
  2. Kata,örülök hogy tetszik. Két megoldás jutott eszembe.1.: a sodrott zsinórt falapocska hátuljára ragasztod. Majd falapocska hátoldalán,felső bal és jobb sarokba ragasztod újabb zsinór végeit. 2.: zsinórt ráragasztod falapocska hátoldalára h ne látszódjon ki sehol. S falapocskát óvatosan felvarrod öltögetéssel ruhádra.

    VálaszTörlés
  3. óóóóóóóó, milyen jó ötlet! annyira mutatós darabok! gratula!

    VálaszTörlés
  4. Köszi Lapi, órákig mondhatni, csak forgattam, próbálgattam, hogy lenne igazán szép és jó, arányos, meg minden :) mindig hímeztem egy kicsit, s megint variálás.

    VálaszTörlés